Esküvőhelyszín

Esküvői szolgáltatásaink

Rendezvénytermek

Finom részletek és klasszikus elegancia jellemzi rendezvénytermeinket, így egyszerű dekorációs ötletekkel is csodássá varázsolhatjátok esküvőtök helyszínét. A két egymás mellett elhelyezkedő terem egybenyitva 200 fő befogadására alkalmas, de kisebb, meghittebb esküvők lebonyolításában is készségesen állunk rendelkezésre.

Helyszíni esketés

Impozáns, fa szerkezetes pavilonunk, az Eprespark Eskető méltó helyszíne a szerelmesek hivatalos szövetségkötésének, szeretteik körében.
Helyszíni esketés során az ifjú pár minden álma valóra válhat, legyen szó rendhagyó vagy hagyományos ceremóniáról, mi mindent biztosítunk a tökéletes szertartáshoz.

Menyasszonyi szoba

Térítésmentesen biztosítunk egy nagyméretű, kertre néző erkélyes szobát a menyasszonynak és koszorúslányainak a készülődéshez.
Térítés ellenében a vendégeket és esküvői szolgáltatókat is el tudjuk szállásolni a helyszínen található, 34 szobás panziónkban.

Étterem

A tökéletes vendéglátás nálunk nem csak álom! Éttermünk, az Epres72 Bistro és teljes személyzete garantálja a magas színvonalú kiszolgálást és kulináris élményt, legyen szó hagyományos fogásokról vagy különleges kívánságokról.
Az esküvő teljes menüje rugalmasan összeállítható chefjeink segítségével.

Szertartás helyszín

Eskető pavilonunk mesés kültéri, báltermünk elegáns beltéri helyszínt biztosít az emlékezetes pillanatokhoz.

Szálláshely

A hajnalig tartó lakodalom után édes a pihenés rendezvényházunkhoz tartozó panziónk modern szobáiban.

Esküvői menü

Hideg és meleg vendégváró falatok, svédasztalos vagy tányérszervízes esküvői menü – a fogásoknak csak a képzelet szab határt.

Esküvői dekoráció

Dekoratív kristálycsillárok, ezüstös csillogású tapéták és kreatív építészeti megoldások önmagukban varázslatossá teszik a helyszínt.

Kreatív fotózás

Tematikus kertünk, impozáns eskető pavilonunk és elegáns belső tereink egyaránt kreatív helyszínt biztosítanak az életreszóló élmények megörökítésének.