Karrier

Recepciós munkatárs

Azonnali belépési lehetőséggel bővítjük csapatunkat. Vecsés központjában lévő, jelenleg  23 szobás szálláshelyre keresünk angolul magabiztosan beszélő recepciós kollégát.
A hely, ahova keresünk egy reptéri tranzit szálláshely, tehát gyors, pörgős, pontos munkavégzés amire számítani érdemes, 12 órás munkarendben.

Örömmel vesszük gyakorlott, tapasztalattal rendelkező recepciósok, de szakirányú képzésen tanulmányokat folytató diákok jelentkezését is.

Ha szívesen dolgoznál velünk, kérjük, fényképes önéletrajzodat a viktoria.palotai@eprespark.hu e-mail címre küldd el nekünk!

Szakács munkatárs

Szakács munkatársat keresünk azonnali belépési lehetőséggel éttermünkbe.

Az állás betöltéséhez nemcsak a szakirányú végzettség és munkatapasztalat elvárás, de a kiváló ízérzék és kreativitás is.

Ha úgy érzed, hogy a fenti elvárások mindegyikének megfelelsz, és szívesen dolgoznál velünk, Vecsésen a repülőtér mellett vagy a környéken élsz, és a közelben keresel munkát, akkor várjuk szeretettel jelentkezésedet a ligeti.katalin.eprespark@gmail.com címre.

Reggeliztető munkatárs

Reggeliztető kollégát keresünk vecsési szálláshelyünkre.

Munkavégzés helye: 2220 Vecsés, Fő út 72. | Eprespark Panzió
Munkavégzés ideje: 06:00-12:00

Vendéglátásban, reggeliztetésben szerzett tapasztalat előnyt jelent.
Feladatok:
– szállóvendégek reggeliztetése
– egyszerű meleg ételek elkészítése
– hideg termékek, nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, büféasztalra való kihelyezése, pótlása
– készletfogyás nyomon követése
– vendégasztalok felterítése, leszedése, reggeliztető terem tisztán tartása
– angol nyelv használata

Ha úgy érzed, hogy a fenti elvárások mindegyikének megfelelsz, és szívesen dolgoznál velünk, Vecsésen a repülőtér mellett vagy a környéken élsz, és a közelben keresel munkát, akkor várjuk szeretettel jelentkezésedet a viktoria.palotai@eprespark.hu címre.