CÉGES RENDEZVÉNYEK

Minőség és elegancia az EPRESPARK Rendezvénykomplexumban

  • Könnyen megközelíthető zöld környezetben
  • Akár 200 fő befogadására alkalmas rendezvényterek
  • 2 terem – igény esetén egybenyithatóak
  • Hangulatos belső kert és bútorozott terasz
  • Igényekre szabott, rugalmas szervezés
  • Zártkörűsíthető helyszín
  • Komplex szolgáltatásnyújtás
  • Természetes megvilágosítású, sötétíthető termek
  • 50 fő ültetett étkezésére alkalmas étterem bárpulttal
  • Maradandó gasztronómiai élmény

Konferencia

Minden szükséges konferenciatechnikai eszköz, saját étterem és szálláshely egy helyen. Hozzánk tényleg már csak a résztvevőket kell meghívni.

Partnertalálkozó

Rendezvényházunk kialakításánal egy olyan környezet megteremtése volt a célunk, amely tökéletesen alkalmas partnerkapcsolatok ápolására, könnyedebb hangulatú eseményekhez.

Csapatépítő tréning

Felejthetetlen élmények, hatékony csapatmunka
Igényekre szabott indoor és outdoor programok teljeskörű lebonyolításához kérje segítségünket!

Ünnepi rendezvények

Koktélparty, állófogadás vagy gálavacsora
Teljes éttermi csapatunk azon dolgozik, hogy ne csak a helyszín, de az ételek és a kiszolgálás is ámulatba ejtsék a vendégeket.

Vezetői tréning

Korszerűen felszerelt, megfelelően inspiráló közeget biztosítunk a sikeres továbbképzés megvalósításához. Többnapos tréning esetén a pihenést a rendezvényházhoz tartozó panzió biztosítja.

Workshop

Motiváló környezet a hatékony problémamegoldáshoz
Elegáns termek, hangulatos étterem és tematikus kert is segíti a résztvevők összpontosítását az adott feladatra.

Tematikus rendezvények

Nem csak a helyszínt biztosítjuk az eseményekhez, de kreatívan viszonyulunk a megrendelő elképzeléseihez. A rendezvény sikere a mi motivációnk.

Üzleti reggeli

Minőségi kávé, kifogástalan ételek. Bőséges ételkínálatunkban vegán, glutén- és laktózmentes ételek is helyet kaptak. A menü rugalmasan összeállítható.

Miért mi?

Szállás

34 modern, letisztult megjelenésű szoba áll a szervezők és vendégeik rendelkezésére épületünk hátsó, nyugalmas pihenést biztosító szárnyában. Szobáink mindegyike saját fürdőszobával, nagyméretű TV-vel rendelkezik és légkondicionáltak.

Catering/Vendéglátás

A gasztronómiai élményt és figyelmes kiszolgálást a helyszínen található éttermünk, az Epres72 Bistro és teljes személyzete biztosítja. A megrendelő elképzeléseihez igazodva vállaljuk az étkeztetés teljeskörű lebonyolítását, legyen szó állófogadásról vagy gálavacsoráról.

Szakértő csapat

Rendezvényszervező kolléganőnk, Viki és csapata minden apró részletre odafigyelve segíti a rendezvény sikerességét a tervezéstől a megvalósításig.
Vállaljuk konkrét elképzelések megvalósítását, de bátran rábízhatják magukat szakértelmünkre is!

Modern technika

Légkondicionált termeink korszerű konferencia technikai felszereltséggel rendelkeznek. Modern hangtechnika, projektor és vetítővászon is hozzájárul az előadások sikerességéhez.

Könnyű megközelíthetőség

Rendezvényházunk Vecsés központjában található, gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető helyen, pár perc autóútra az M0-ás autópálya vecsési leágazójától, valamint a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől.

Elegáns berendezés

Rendezvénytermeink belső kialakítása elegáns és modern elemeket ötvöz, melynek köszönhetően extra dekoráció igénybevétele nélkül is lenyűgözheti eseményének résztvevőit, üzleti partnereit. A berendezés a megrendelő igényeihez igazítható.

Parkolási lehetőségek

A szervezők és vendégek parkolásához belső udvarunkban, valamint az épület előtt tudunk parkolót biztosítani. Megállás az épületünkkel szemben lévő Epresben kialakított, szilárd burkolatú parkolóban is lehetséges, ingyenesen.

Wi-Fi elérés

A rendezvényhelyszín teljes területén ingyen biztosítunk nagysebességű vezeték nélküli internetelérést, mely több száz eszköz együttes használata során is stabil, akadozásmentes kapcsolatot biztosít.